Fujitsu Esprimo E500 Desktop

Calculatorul Fujitsu Esprimo E500 este unul dintre cele mai accesibile sisteme desktop refurbished cu procesor Intel Core i5 de 2500 GHz. Frecventa nominală maximă poate atinge 3300 GHz, fiind astfel capabil să ruleze majoritatea dintre cele mai noi programe si aplicații.

Cu placa video integrată, Intel HD Graphics 2000, o generație destul de veche, dar care se integrează destul de bine alături de celelalte componente ale sistemului, Fujitsu Esprimo E500 vine dotat, in varianta propusa de ComputerSH.ro, cu un hard disk de 320 de GB, cu interfață SATA III şi cu o memorie RAM DDR3 de 4 GB.

Computerul este echipat cu opt sloturi USB, dar şi trei sloturi pentru microfon, căşti sau pentru un sistem audio. Probabil principalul argument pentru care majoritatea utilizatorilor optează pentru achiziționarea acestui calculator second hand este reprezentat de eficiența excelentă a sursei de alimentare cu curent electric.

Astfel, pentru a asigura costuri cu mult mai mici la energia electrică, componentele acestui model de calculator refurbished se încadrează în standardul de economisire a energiei. PC-ul are preinstalat sistemul de operare Windows 10 Pro, facand sarcinile utilizatorului mai usoare.

Design-ul mult modificat, față de modelul precedent, dar şi cu mult mai ușor în greutate (10 kg), în raport cu prețul îndeajuns de mic, acest calculator oferă performanță excelentă,.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *